zondag 2 november 2014

Mijn feedback op het hoorspel

Feedback Drama

Feedbackformulier 'Het objectenspel'

Laurie Kist heeft voor onze video een feedback geschreven.

Feedbackformulier Instructiefilm BP 1

Feedback eigen film

Ik ben dit jaar voor het eerst naar een musical geweest. Namelijk War Horse. Dit was echt een mooie ervaring. Ik vond het mooi om te zien hoe de acteurs verhalen uitbeelden en vertellen. Ook vond ik het knap dat er veel gebruik werd gemaakt van bepaalde lichtinvallen op het podium. In War Horse speelde namelijk een soort houten paarden mee die bestuurd werden door mensen, door bepaalde effecten had je soms niet eens door dat er mensen in het paard zaten. Ik ga in de toekomst zeker nog meer musicals bezoeken!

Iets over onze samenwerking:
Samen met Theresia Karsten, Rick Jongerden, Amanda Koop en Danai Groenesteijn hebben wij de instructiefilm gemaakt voor het objectenspel. Ik vond dat onze samenwerking goed is verlopen en we allemaal ons steentje hebben bijgedragen aan onze video. We maakten duidelijke afspraken en kwamen die afspraken netjes na.
We zijn begonnen met ideeën uit te wisselen, waarna we een scene hebben bedacht. Volgens mij is ons filmpje goed gelukt!

Ik heb in deze cursus erg veel geleerd over drama. Voordat ik deze cursus volgde wist ik bijna niets af van drama. Ik wist dat het bestond en dat het met acteren te maken had maar dit had ik zeker niet verwacht. Dat er zoveel verschillende vormen van drama waren wist ik ook niet. Ook heb ik geleerd hoe je drama leuk kunt maken voor kinderen en waar drama voor dient. Op het begint klinkt het spannend, een les drama. Maar tijdens deze cursus ben ik erachter gekomen dat drama helemaal niet eng is maar juist erg leuk en gezellig! Even iemand anders zijn in je eigen rol.